Om

‘Hjemmeligheden’ er i fokus, og jeg strækker mig langt i forhold til service og kvalitet.

Tak for dit besøg her på min hjemmeside

Mit navn er Marianne og jeg står bag virksomheden Hjerterum & Husrum.

Jeg har en naturlig interesse for at rydde op, organisere, gøre rent, style og gøre hjemmet lækkert og indbydende.

Nøgleordene kvalitet, livsglæde og frihed er gennemgående i min vision med Hjerterum & Husrum.
Jeg tror på, at jeg kan skabe mere livsglæde og frihed hos mine kunder, ved at tilbyde den lille hjælp i hverdagen, der kan gøre en verden til forskel. ‘Hjemmeligheden’ er i fokus, og jeg strækker mig langt i forhold til service og kvalitet.

I efteråret 2019

valgte jeg selv at vinke farvel til hamsterhjulets stress, og siden da har vores eget hjem været igennem op til flere optimeringer – rum for rum, skuffe for skuffe.

Jeg har studeret alt jeg kan komme i nærheden af indenfor indretning, oprydning, systematisering, rengøring og helhedsindtryk af boligen. Jeg er desuden i fuld gang med at uddanne mig til indretningsarkitekt.

Interessen for oprydning og optimering har altid været der. Og da jeg fik muligheden for at fordybe mig, voksede interessen sig til en drøm om at kombinere min passion med et meningsfuldt og givende arbejdsliv.

Hjerterum & Husrum blev opstartet i efteråret 2021.
Virksomheden ligger i Snejbjerg ved Herning, hvor jeg også bor sammen med min familie.

At åbne sine døre

og lukke et andet menneske ind i sit hjem er en tillidssag.
Ærlighed og påpasselighed er en naturlig del af mig. Jeg er respektfuld og stædig i forhold til at løse mine opgaver. Jeg har ren straffeattest og diskretion er en selvfølge.

Tak fordi du kigger med på min hjemmeside. Jeg håber du har kigget dig omkring, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.